Κατηγορίες
service new door - γκαραζοπορτες, ρολλα, πορτες ασφαλειας
Newsletter Περισσότερα
facebook-newdoor
Αυτόματες Γυάλινες Πόρτες

 

Η σειρά της NewDoor για μονές και διπλές συρόμενες γυάλινες πόρτες συνελήφθη από την εκλεπτυσμένη σχεδίαση και μια επιλογή υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά και μηχανικά εξαρτήματα.

Γενικά Χαρακτηριστικά
Eίναι μια νέα σειρά από απλά-συρόμενα υψηλής τεχνολογίας αυτόματα συστήματα για πολύ εντατική χρήση, με υψηλό τεχνικό περιεχόμενο και αθόρυβη λειτουργία, που χαρακτηρίζονται από ένα αριστοκρατικό ντιζάιν. Προσφέρουν πολλές δυνατότητες συνδυάζοντας την ποιότητα και την αξιοπιστία και είναι εύκολα στην εγκατάσταση και τον προγραμματισμό τους. Η μονάδα έλξης και ο ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου είναι σε μια μονάδα και μειώνεται ο χρόνος συναρμολόγησης. Επιπλέον η NewDoor προσφέρει λύσεις με τις κατάλληλες anti - panic συσκευές προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε οδούς διαφυγής. Η πλήρης γκάμα προσφέρει λύσεις για όλες τις απαιτήσεις ( μεγέθους, χρήσης και βάρους).

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Η σειρά αυτόματων γυάλινων θυρών της NewDoor είναι εφοδιασμένη με 24Vdc κινητήρα, με ένα μικροεπεξεργαστή ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου και με μια ηλεκτρονική impact free συσκευή με κωδικοποιητή. Η Κίνηση της πόρτας και η επιλογή των λειτουργιών εκτελούνται μέσω του ψηφιακού διακόπτη επιλογής, χωρίς την ανάγκη να προηγηθεί πρόσβαση στη μονάδα ελέγχου. Το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο διέλασης και, χάρη σε ένα ειδικό σύστημα εντοπισμού - γάντζου, υπάρχει η δυνατότητα να "διατηρηθεί ανοιχτό" το κάλυμμα του προφίλ χωρίς να υποστηρίζεται. Τυχόν σφάλματα εμφανίζονται στην οθόνη του ψηφιακού επιλογέα.

Ασφάλεια
Στην New Door πιστεύουμε ότι η δύναμη πρέπει να είναι έξυπνα διαχειρισμένη, με πλήρη ασφάλεια. Τα προϊόντα μας αντανακλούν τη φιλοσοφία αυτή, σε συμμόρφωση με την πιο διαδεδομένη σήμανση των προτύπων ασφαλείας CE και με τη χρήση ολοκληρωμένων συστημάτων ελέγχου που εφαρμόζουν τα πλέον ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο
 
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Πόρτες Γκαράζ - Banner Δεξί 1 [200xX]
Ρολό Ασφαλείας - Banner Αριστερό 2
Πόρτες Ασφαλείας - Banner Αριστερό 1
Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας - Banner Δεξί 2