Κατηγορίες
service new door - γκαραζοπορτες, ρολλα, πορτες ασφαλειας
Newsletter Περισσότερα
facebook-newdoor
Σήτες » Ηλεκτροκίνητη Σήτα

Περιγραφή

Ηλεκτροκίνητη Σήτα [scr.004]
Ηλεκτροκίνητη Σήτα Ηλεκτροκίνητη Σήτα Ηλεκτροκίνητη Σήτα Ηλεκτροκίνητη Σήτα
Ηλεκτροκίνητη Σήτα
Ηλεκτροκίνητη Σήτα [scr.004]

 Ηλεκτροκίνητη σήτα Cronos

Η ηλεκτροκίνητη σήτα Cronos είναι ένα εξελιγμένο σύστημα κάθετης κίνησης το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες μεγάλων διαστάσεων.

Χαρακτηρίζεται απο την ύπαρξη ειδικού φερμουάρ (σύστημα Zip) στις άκρες του πανιού για πλήρη συγκράτηση στους ειδικά σχεδιασμένους οδηγούς και απεριόριστη ορατότητα και αντοχή σε ισχυρούς ανέμους.

Το πανί που χρησιμοποιείται για ανοίγματα μικρότερα των 2 τετραγωνικών μέτρων είναι ποιότητας Fiberglass. Για τα μεγαλύτερα ανοίγματα χρησιμοποιείται πανί Superscreen (μεγαλύτερης αντοχής & ελαστικότητας).

Οι τύποι μοτέρ και αυτοματισμών διαχωρίζονται σε ενσύρματους και ασύρματους.

Για τις ενσύρματες επιλογές θα πρέπει το μοτέρ να συνδεθεί καλωδιακά εκτός από το ρεύμα και με τον διακόπτη που δίνει εντολή λειτουργίας αλλά και με οποιονδήποτε άλλο αυτοματισμό.

Οι ασύρματες επιλογές απλοποιούν τον τρόπο εγκατάστασης της σήτας χρησιμοποιώντας ελάχιστες καλωδιώσεις και δίνουν την δυνατότητα τηλεχειρισμού και προσθήκης αυτοματισμών (π.χ. αισθητήρας αέρα) χωρίς την χρήση καλωδιώσεων.

Στοκ αποχρώσεις: RAL 9010 (Λευκό) & RAL 8014 (Καφέ).

Άλλες αποχρώσεις διαθέσιμες κατόπιν συνεννόησης.

Η ηλεκτροκίνητη σήτα συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Προτύπου EN 13561:2004 που εναρμονίζεται με την Οδηγία Δομικών Προϊόντων (ΟΔΠ 89/106/ΕΟΚ) για τη σήμανση CE.

Έχει δοκιμαστεί και ελεγχθεί επιπλέον επιτυχώς σε αρμόδιο εργαστήριο για τη συμμόρφωσή της στην Οδηγία Χαμηλής Τάσης (LVD 2006/95/EE) και στην Οδηγία Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας (EMC 2004/108/EE).

Σύμφωνα με τις δοκιμές το προϊόν έχει επιτύχει τη μέγιστη δυνατή κλάση αντοχής (κλάση 3) η οποία αντιστοιχεί σε πίεση 100 Ν/m².

 

Σύγκριση
 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Πόρτες Γκαράζ - Banner Δεξί 1 [200xX]
Ρολό Ασφαλείας - Banner Αριστερό 2
Πόρτες Ασφαλείας - Banner Αριστερό 1
Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας - Banner Δεξί 2