Κατηγορίες
service new door - γκαραζοπορτες, ρολλα, πορτες ασφαλειας
Newsletter Περισσότερα
facebook-newdoor
Συνθετικά Κουφώματα - PVC » PVC Κουφώματα

 

Τα παράθυρα στην ομορφότερη εκδοχή τους

pvc3Τα κουφώματα αποτελούν σημείο αναφοράς κάθε οικίας. Ο μελετημένος σχεδιασμός των συστημάτων της KOMMERLING καθιστά δυνατή τη διαμόρφωση διαφόρων κουφωμάτων με πολυάριθμες εναλλακτικές προτάσεις κατασκευής. Έτσι μπορείτε να διαμορφώσετε ένα εντελώς προσωπικό στυλ.

Τα συστήματα κουφωμάτων της KOMMERLING σας προσφέρουν συνεπώς απεριόριστες δυνατότητες για να κάνετε τις ιδέες σας πράξη

Κούφωμα και περιβάλλον

Τα συνθετικά κουφώματα όχι μόνο συμβάλλουν στις περικοπές των ενεργειακών δαπανών σας, αφού η σημαντική προστασία από την θερμότητα και το ψύχος σημαίνει ταυτόχρονα και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας θέρμανσης και ψύξης, αλλά μειώνουν και την ρύπανση του περιβάλλοντος. Ακόμα και οι πιο δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες όπως οι ακραίες θερμοκρασίες ή ο θαλασσινός αέρας δεν μπορούν να επηρεάσουν την λειτουργία των συνθετικών κουφωμάτων. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα. Η ανθεκτικότητα , η σταθερότητα του σχήματος και η λεία επιφάνεια φροντίζουν ώστε να χαίρεστε τα συνθετικά σας κουφώματα για πάρα πολύ καιρό.  

Ασφάλεια

Ο αριθμός των διαρρήξεων αυξάνεται διαρκώς. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι διαρρήκτες επιλέγουν την οδό « διά του παραθύρου» και κατά το μεγαλύτερο ποσοστό μέρα μεσημέρι. Για να δυσκολέψετε την είσοδο των ανεπιθύμητων «επισκεπτών» η λύση είναι μία : ποντάρετε στα ασφαλή κουφώματα.  Την αποτελεσματικότερη προστασία από τις δυσάρεστες εκπλήξεις σας την προσφέρουν τα συστήματα κουφωμάτων της KOMMERLING. Αποτελούνται από ανθεκτικά πολυθάλαμα προφίλ με ενσωματωμένη χαλύβδινη ενίσχυση. Με την τοποθέτηση μηχανισμών ασφαλείας που αποτρέπουν τις διαρρήξεις, τα συνθετικά σας κουφώματα θα σας εξασφαλίσουν το μέγιστο επίπεδο ασφαλείας.

Ηχομόνωση

Ιδιαίτερα σε κτίρια που βρίσκονται σε δρόμους με μεγάλη κυκλοφορία ή κοντά σε αεροδρόμια, οι απαιτήσεις όσον αφορά την ηχομόνωση είναι ιδιαίτερα υψηλές. Η συνήθης πρακτική είναι η χρησιμοποίηση μονωτικών κρυστάλλων τρίπλεξ. Ακόμα μεγαλύτερη μόνωση επιτυγχάνεται με τα ειδικά κρύσταλλα. Η σχέση της έντασης του ήχου που γίνεται αντιληπτή από το ανθρώπινο αυτί και αυτής που μετριέται με τους νόμους της φυσικής συνοψίζεται σε έναν εμπειρικό τύπο. Μία διαφοροποίηση της έντασης του ήχου κατά 10 dB εκλαμβάνεται από τον άνθρωπο ως μείωση κατά το ήμισυ ή ως διπλασιασμός της έντασης. Ο έντονος θόρυβος της τάξεως των 75Db περίπου. Με την χρησιμοποίηση συνθετικών κουφωμάτων με υψηλής ποιότητας προφίλ και ειδικής μόνωσης, η ηχητική στάθμη μειώνεται περίπου στα 45dB. Στο εσωτερικό του σπιτιού ακούγεται μόνο το 1/24 της εξωτερικής ηχορύπανσης. Έτσι μπορείτε άνετα να διαφυλάξετε την ησυχία σας, αφού ο θόρυβος της κυκλοφορίας εξουδετερώνεται σχεδόν εξ ολοκλήρου και δεν υπάρχει περίπτωση να «πεταχτείτε « από τον ύπνο σας ακόμα και σε ζώνες προσέγγισης αεροπλάνων.

 

Τεχνικές Προδιαγραφές Κουφωμάτων Kommerling.doc

 

Kommerling Κουφώματα.pdf

 

Κούφωμα PVC / Μπαλκονόπορτα . 001
Κούφωμα PVC / Μπαλκονόπορτα . 001
 
 
Κούφωμα PVC / Παράθυρο . 002
Κούφωμα PVC / Παράθυρο . 002
 
 
Κούφωμα PVC / Παράθυρο . 003
Κούφωμα PVC / Παράθυρο . 003
 
 
Κούφωμα PVC / Παράθυρο . 004
Κούφωμα PVC / Παράθυρο . 004
 
 
Κούφωμα PVC / Παράθυρο . 005
Κούφωμα PVC / Παράθυρο . 005
 
 
Κούφωμα PVC / Παράθυρο . 006
Κούφωμα PVC / Παράθυρο . 006
 
 
Ανακαίνιση Ξενοδοχειου στην Λήμνο με Κουφώματα PVC - Limnos Vill
Ανακαίνιση Ξενοδοχειου στην Λήμνο με Κουφώματα PVC - Limnos Vill
 
 
Ανακαίνιση Ξενοδοχειου στην Λήμνο με Κουφώματα PVC - Limnos Vill
Ανακαίνιση Ξενοδοχειου στην Λήμνο με Κουφώματα PVC - Limnos Vill
 
 
Εμφάνιση 1 έως 8 (από 8 προϊόντα) Αποτελέσματα:  1 
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Πόρτες Γκαράζ - Banner Δεξί 1 [200xX]
Ρολό Ασφαλείας - Banner Αριστερό 2
Πόρτες Ασφαλείας - Banner Αριστερό 1
Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας - Banner Δεξί 2