Κατηγορίες
service new door - γκαραζοπορτες, ρολλα, πορτες ασφαλειας
Newsletter Περισσότερα
facebook-newdoor
Προφίλ
 

 

Η εταιρεία ξεκίνησε το 2002 ως ατομική επιχείρηση με την επωνυμία Κοντονής Σπύρος. Σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας και την ανοδική πορεία της έγινε Ο.Ε. το 2002 με την επωνυμία Κοντονής Σ. –Λαθουράκης Δ. Ο.Ε.

Οι δύο εταίροι Κοντονής Σπύρος –διετέλεσε ως διευθυντής της HORMANN HELLAS από το 1983 έως το 1998 , εταιρείας που ασχολείτω με πόρτες γκαράζ , ρολλά και αυτοματισμούς και από 1998 έως το 2001 διευθυντής πωλήσεων στην εταιρεία ΛΥΡΙΤΗΣ – και Λαθουράκης Δημήτριος  - υπεύθυνος πωλήσεων από 1990 έως 1998 στην HORMANN HELLAS και μεταξύ 1998 και 2002 ως υπεύθυνος πωλήσεων καταστήματος Λ. Μεσογείων της εταιρείας ΛΥΡΙΤΗ- έχουν 30ετή προϋπηρεσία στις πόρτες γκαράζ – ρολλά  και δημιούργησαν την εταιρεία Σ. Κοντονής – Δ. Λαθουράκης Ο.Ε. και αντιπροσωπεύουν την βιομηχανία ΒΙΟΡΟΛ, εργοστάσιο κατασκευής ρολλών ασφαλείας. 

Η εταιρεία  μας διαθέτει έμπειρο τεχνικό προσωπικό με πολυετή προϋπηρεσία στο είδος και ανέρχονται στα 25 μέλη.

 Κάποιες από τις συνεργασίες της εταιρείας Κοντονής Σ. –Λαθουράκης Δ. ΟΕ είναι:

  • DSGI SOUTHEAST EUROPE A.B.E.E / ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
  • JUMBO A.E.E
  • ΑΤΕΣΕ Α.Ε.
  • ΧΑΤΣΙΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.
  •  J & P AVAX  AE
  • CITIBANK κ.ά.

    Με τις ανωτέρω εταιρείες  έχουμε πολυετή συνεργασία κατά την οποία αναλάβαμε την προμήθεια και την τοποθέτηση σε όλα τους τα καταστήματα ανά την Ελλάδα, καθώς επίσης και την συντήρηση τους.

   

 

  

 

 

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Πόρτες Γκαράζ - Banner Δεξί 1 [200xX]
Ρολό Ασφαλείας - Banner Αριστερό 2
Πόρτες Ασφαλείας - Banner Αριστερό 1
Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας - Banner Δεξί 2