Κατηγορίες
service new door - γκαραζοπορτες, ρολλα, πορτες ασφαλειας
Newsletter Περισσότερα
facebook-newdoor
Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας » Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 Σημεία που πρέπει να προσέξετε...

  1. 4 χιλιοστά πάχος λάμας.
  2. Ενδιάμεσο τεφλόν για αθόρυβη λειτουργία.
  3. Ανοιγόμενος μηχανισμός 180 μοιρών.
  4. Χωνευτή κλειδαριά για μεγαλύτερη ασφάλεια.
  5. Κατασκευή εξ’ολοκλήρου γαλβανιζέ χωρίς κολλήσεις.
  6. Σε πλήθος RAL αποχρώσεων.
  7. Αφαιρούμενος τερματικός οδηγός.
  8. Το μπινί είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο που καθιστά αδύνατη την παραβίαση της κλειδαριάς από το πλάι (η κλειδαριά ασφαλείας είναι χωνευτή στο μπινί με ορατή την μια πλευρά του μύλου, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια καθόσον δεν μπορεί να γίνει εξώθησή του σε προσπάθεια παραβίασης της κλειδαριάς).


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τα πτυσσόμενα κάγκελα για πόρτες και παράθυρα κατασκευάζονται σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις ύψους και πλάτους. Είναι εξολοκλήρου συναρμολογημένα με περτσίνια και βίδες (χωρίς κολλήσεις) με συνέπεια να έχουν μεγαλύτερη αντοχή στις διαβρώσεις.Διατίθενται γαλβανισμένα ή βαμμένα σε αποχρώσεις.
Η κάσα, ο οδηγός, το κατωκάσι, το μπινί, οι σύρτες της κλειδαριάς και τα κάθετα κάγκελα κατασκευάζονται από γαλβανισμένη εν θερμό ατσαλολαμαρίνα πάχους1,5 mm.
Η ανάρτηση από τον επάνω οδηγό γίνεται με βαγονέτα νάιλον ή διαμορφωμένης γαλβανιζέ ατσαλολαμαρίνας, καθένα των οποίων φέρει δύο ράουλα με νάιλον. Βαγονέτα τοποθετούνται ανά τρία κάθε τα κάγκελα και στα ενδιάμεσα τοποθετούνται στηρίγματα οδηγού.Η νάιλον επένδυση των ράουλων και οι νάιλον αποστάτες στις αρθρώσεις των χιαστί κάγκελων καθιστά αθόρυβη την λειτουργία της πτυσσόμενης πόρτας.Τα ακριανά κάθετα κάγκελα στηρίζονται στην κάσα και στο μπινί με φρεζάτες βίδες Μ6 και λαμάκια πάχους 3mm που φέρουν αντίστοιχο σπείρωμα.

Τα χιαστί κάγκελα κατασκευάζονται από γαλβανισμένες εν θερμό βέργες 5 και 3 οπών πάχους 2,5 ή 4 περτσινωμένα στα κάθετα κάγκελα (πι 15x15) με παρεμβολή νάιλον αποστατών, σε σειρές (συνήθως δύο ή τρείς) ανάλογα με την επιθυμητή στιβαρότητα της κατασκευής. Για πόρτες χρησιμοποιούνται βέργες 5 οπών μήκους 510 mm και για παράθυρα βέργες 5 οπών μήκους 400 mm (σε κάθε άκρη χρησιμοποιούνται δύο βέργες 3 οπών κατάλληλου μήκους).Στον τύπο σπαστής πτυσσόμενης το κατωκάσι με κατάλληλο μεντεσέ μπορεί να αναδιπλωθεί πάνω στην συνεπτυγμένη πόρτα και να ανοίξει με περιστροφή 180° αφήνοντας ελεύθερο όλο το άνοιγμα της πόρτας καθώς και την διέλευση από το δάπεδο χωρίς εμπόδιο. Ο πάνω οδηγός είναι χωρισμένος σε δύο τμήματα, το ένα των οποίων έχει μήκος κατάλληλο να δεχθεί την συνεπτυγμένη πόρτα και συνδέεται στην ανοιγόμενη κάσα με πρόσθετες ενισχύσεις. Στην κλειστή θέση τα δύο τμήματα του οδηγού ευθυγραμμίζονται με ειδικό ρυθμιζόμενο μάνδαλο.

Η κλειδαριά ασφαλείας είναι χωνευτή στο μπινί με ορατή την μια πλευρά του μύλου, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια, καθόσον δεν μπορεί να γίνει εξώθησή του σε προσπάθεια παραβίασης της κλειδαριάς. Η κλειδαριά σπρώχνει σε αντίθετες κατευθύνσεις δύο σύρτες, χωνευτούς στο μπινί της πτυσσόμενης, με ενσωματωμένους γάντζους που στην κλειστή θέση συρταρώνουν σε αντίστοιχη οπή που υπάρχει στο αντικριστό μπινί της κάσας. Το ζεύγος των αντικριστών μπινί παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς δεν υπάρχει ορατό διάκενο μεταξύ τους, εξασφαλίζοντας έτσι τους σύρτες

Στην NewDoor κατασκευάζουμε 3 τύπους πτυσσόμενης ασφάλειας οι οποίοι διαφέρουν μεταξύ τους στο πάχος της λάμας. Πιο συγκεκριμένα:

1. Τύπος HEAVY

     - Ορθοστάτες κλειστής διατομής 20Χ14Χ1,4 χιλ.

     - Χιαστί μασίφ λάμα 20Χ4 χιλ.

2. Τύπος LIGHT

    - Ορθοστάτες τύπου Π διαστάσεων 15Χ14Χ1,2 χιλ.

    - Χιαστί μασίφ λάμα 14Χ2,5 χιλ.

3. Τύπος STRONG

    - Ορθοστάτες τύπου Π διαστάσεων 15Χ14Χ2 χιλ.

    - Χιαστί μασίφ λάμα 14Χ4 χιλ.

 

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Πόρτες Γκαράζ - Banner Δεξί 1 [200xX]
Ρολό Ασφαλείας - Banner Αριστερό 2
Πόρτες Ασφαλείας - Banner Αριστερό 1
Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας - Banner Δεξί 2